Werk met mij

Een journalist en fotograaf in een, maar dan anders. Als reportage illustrator breng ik verhalen over in aansprekende (pen)tekeningen. Vaak direct op locatie getekend. Met mijn illustraties wil ik de kijker prikkelen en verhalen vertellen die directer zijn en meer emotie oproepen dan tekst en foto’s alleen. In een wereld waar fotografie en digitaal beeld domineert, trekken reportage illustraties bovendien sneller de aandacht van het publiek.

 

Je kunt mij als reportage illustrator onder andere inzetten voor het vastleggen van (gemeentelijke) evenementen; variërend van culturele festivals tot politieke bijeenkomsten en sportevenementen. Maar reportage illustraties zijn ook goed bruikbaar voor bedrijfsmatige marketingdoeleinden zoals geïllustreerde blogposts, infographics, e-books, podcasts of portretten van medewerkers. Ook kun je denken aan illustraties in reisgidsen en -artikelen om de lezers een visuele indruk te geven van de bestemming.

 

Kortom, een reportage illustratie past in vele vormen. 

 

Wil je weten of deze manier van storytelling, ook bij jouw boodschap of communicatiestijl past? Ben je nieuwsgierig hoe ik voor jou iets kan (be)tekenen? Stuur me een mailtje naar info@femkevanderzee.nl