huisportret

Gaat je beste vriend, collega of familielid samenwonen? Verhuizen? Emigreren? Of ben je zelf gewoon verliefd op je woning? Ik maak graag een tekening van het huis zodat deze plek en herinnering voor altijd in jouw of zijn/haar hart blijft gesloten.

van de foto of op locatie


Ik teken graag op locatie, maar mocht dit te ver zijn, dan teken ik ook vanaf een foto. Een goede foto is dan wel een vereiste. Daar komen we samen wel uit.

kleur of lijntekening


Levendige kleuren of een lijntekening waar het donker en licht mooi uit komt. In beide stijlen ademt de tekening sfeer uit. Bekijk mijn portfolio om deze sfeer te proeven. 

met of zonder lijst


Een tekening komt het beste uit in een lijst met pass-partout. Dat regel ik graag voor je. Je kunt ook kiezen voor alleen de tekening of meerdere prints ervan. Ook dat kan. gaaf zo'n tekening!


verschillende maten

Een tekening die groot boven je bank hangt? Of juist een wat kleiner formaat voor in je hal of slaapkamer? Het kunstwerk kan je muur in verschillende maten sieren. Bekijk onderstaand de maten. Voor iedere maat en stijl hanteer ik een ander tarief.

a2

(42 x 59,4 cm)

a3

(42 x 29,7 cm)

a4

(21 x 29,7 cm)

a5

(14,8 x 21 cm)