Stoere muurtekening in jungle thema

Stoere muurtekening in kinderkamer
Stoere muurtekening in kinderkamer

Voor een kinderkamer in Haarlem maakte De Pen van Fem deze muurtekening in jungle thema. Mijn klantje op deze foto is heel blij met de jungle dieren op zijn muur!

Review

"Max' kamer was een beetje saai; niks anders dan witte muren. We besloten op zoek te gaan naar een illustrator die ons kon helpen iets speciaals te maken. Iets dat het tot leven zou brengen en wat meer plezier zou creëren. 

 

Ik vond Femke lokaal en vond haar illustraties fantastisch. Van begin tot eind was ze zeer professioneel en informatief en luisterde naar welke ideeën ik had en bracht ze vervolgens tot leven! Toen ik de muur aan Max onthulde, was hij er erg enthousiast over, net als ik. Wat een geweldige manier om je nachten door te brengen met in de hoofdrol deze fantastische handgetekende dieren, die zo levensecht zijn. Ik zou haar werk zeker aanbevelen. "

 

Rebecca

Van een saaie kale muur naar een sfeervol geheel


Work in progress

Deze muurtekening tekende De Pen van Fem geheel uit de losse hand. Zonder projector, dus met het blote oog. Na ruim twee uur was de tekening gezet. Bekijk onderstaand de timelapse. 

Wil jij ook zo'n unieke muurtekening?

Wil jij ditzelfde ontwerp ook op je muur? Of heb je liever een ander thema? Bijvoorbeeld de onderwaterwereld, boerderijdieren of heb je iets anders in gedachte? Ik denk graag met je mee! Stuur me even een mailtje en ik neem contact met je op!