De Pen van Fem schrijft...

 

Schrijven. Dat kan bijna iedereen. Het vinden en combineren van de juiste woorden, maken het schrijven echter een vak apart. Een tekst die lekker loopt, niet hapert en begrepen wordt.  Een tekst die aanspreekt en verkoopt. Intrigeert en inspireert. Kortom, een tekst die geen vragen oproept en zichzelf laat lezen. Dat is hoe De Pen van Fem schrijft. 

 

Je kunt bij mij terecht voor zowel redactionele als commerciële teksten. Ik schrijf, herschrijf, corrigeer en redigeer. Online of offline. Long copy of short copy. 

Tekstcorrectie

De inhoud en structuur van je tekst staan al als een huis.  Vind je het fijn om je tekst voor de zekerheid nog eens te laten nakijken op spelfouten en stijlbreuken? De Pen van Fem zet graag de puntjes op de i. 

(web)redactie

Van een onsamenhangende tekst, naar een helder en begrijpelijk geheel. Uiteraard met de tone-of-voice die bij jouw bedrijf of organisatie past. De Pen van Fem houdt natuurlijk ook rekening met de SEO-richtlijnen.


Zakelijk

Of het nu gaat om teksten voor brochures, personeelsadvertenties of CRM-mailings. De Pen van Fem kiest de juiste woorden om jouw (potentiële) klanten te benaderen en jouw product of dienst onder de aandacht te brengen.

Content management

De Pen van Fem heeft ruime ervaring in het migreren van content voor kennisbanken en intranet. Van het schrijven en corrigeren van technische en instructieve teksten tot het opstellen van modelstructuren en werken met diverse CMS.