Waar de Pen van Fem warm voor loopt...

Culinair

Van geïllustreerde recepten, menukaarten en koffiestempelkaarten tot decoratieve poster, muur- of raamtekeningen, bier- of wijnetiketten. Ik maak illustraties waar het water je van in de mond loopt.  

 

Kids & lifestyle

Een mooie muurtekeningen of poster in de kinderkamer. Ook een kinderkamer komt zoveel beter tot zijn recht met mooie geprinte kunst of handgemaakte muurtekeningen.

 

  

Educatie

Juist voor kinderen geldt dat het materiaal waaruit ze leren, ze moet aanspreken. Ik maak graag mooie en simpele illustraties bij lesmateriaal. Ook ontwerp ik kleurplaten.

 

Live tekenen  

Wil je een live getekend verslag? Dat kan! Ik loop met papier, pen en camera rond, en leg de sfeer van een evenement, feest, symposium of jubileum vast. Direct na afloop heb je een bijzonder aandenken aan de dag of ik werk de tekening(en) thuis verder uit aan de hand van foto’s.

 

 

 

Interieur en huizen

De (ver)koop van een huis is vaak een emotionele aangelegenheid. Het betekent de start voor iets nieuws, maar ook het afscheid van iets ouds. Met een huisportret zorg ik dat de herinneringen bij een huis levendig blijven. Maar ook interieurs roepen vaak gevoelens op bij mensen. Een keuken, huiskamer of kinderkamer die niet vergeten mag worden. 

 

Zakelijk

Ik maak illustraties bij advies- of beleidsrapporten en jaarverslagen. Een lap tekst met mooi beeld laat zich een stuk makkelijker lezen. Het houdt de aandacht vast en zorgt ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Precies wat je als boodschapper wilt.  Ook teken ik portretten. Super persoonlijk bij een column bijvoorbeeld. Het geeft zoveel meerwaarde dan alleen een foto. 

Wil je samenwerken?

Beeld nodig bij een (jaar)verslag? Of illustraties tijdens een event, bijeenkomst of andere gelegenheid? Ik teken in geheel eigen stijl mooie sfeerbeelden. Ben je op zoek naar ander passend beeld bij bepaalde communicatiedoeleinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met mij brainstormen? De Pen van Fem denkt graag met je mee en kan in verschillende stijlen tekenen.

 

Ik werk graag samen met zelfstandig ondernemers, MKB'ers, instellingen, overheid, organisaties. Mijn creatieve bloed gaat sneller stromen bij de onderstaande onderwerpen. Bevind jij je op een ander vakgebied, maar spreken mijn illustraties je wel aan? Schroom dan niet contact op te nemen. Ik denk graag mee. 

 

De Pen van Fem schrijft ook...

Wist je dat De Pen van Fem ook schrijft? Eigenlijk studeerde ik in 2005 ooit af als tekstschrijver. Ik schreef daarna jarenlang voor onder andere (regionale) kranten, reclamebureaus, verschillende websites en ook voor banken en ministeries. 

Ik laste een schrijfpauze in van twee jaar om mijn passie voor het tekenen verder te ontwikkelen. Nu is het dus tijd om tekst en beeld met elkaar te combineren. Zeg zelf: een tekst met mooie illustraties, leest veel prettiger en vermakelijker, dan alleen een lap tekst. Een gouden combinatie, toch? Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik denk mee over communicatie: hoe komen beeld en tekst het beste samen tot hun recht.
  • Ik ben flexibel, open, enthousiast, praktisch en kan onder druk werken.
  • Ik maak professionele illustraties in mijn eigen stijl: opvallend en uniek.

De Pen van Fem werkte eerder voor...

 

Delamar Theater, ABN AMRO, Hofjeskrant Haarlem, Provincie Groningen, Veranderpartners, Topvrouw.nl,

Dakkas Haarlem, Bar Wolkers Haarlem, Rinze de Makelaar, Noord-Hollands Archief, Noord-Hollands Dagblad, Regardz, Ministerie VROM, Informaat, Parship.nl

en heel veel particulieren...