Live tekenen op jouw bruiloft, event of feest?

Wil jij een uniek aandenken aan jouw bruiloft, (zakelijk) event of feest? Met oog voor detail maak ik als live tekenaar kleurrijke tekeningen van de gasten, het bruidspaar of andere mooie momenten. Een sfeerimpressie in inkt en aquarel. Zo geef ik een unieke en persoonlijke touch aan de dag. Een geweldige manier om de dag extra bijzonder en memorabel te maken!  

 

Live illustreren

 

Als live tekenaar op jouw bruiloft ontvang je gegarandeerd:

 

- entertainment

- interactie

- een unieke herinnering

- en een artistieke sfeer

 

Prijs: vanaf 550 euro (excl. 9% BTW)


Van ceremonie, borrel tot diner

Als kunstenaar kijk ik naar de sfeer en omgeving, en ook kenmerken en persoonlijkheid van mensen. Zo krijg je unieke en gepersonaliseerde tekeningen van jouw dag. Samen bepalen we van welke momenten ik illustraties maak. Dus bijvoorbeeld de ceremonie en het aansnijden van de taart. Of wil je liever dat ik de borrel en het diner teken. De hele dag kan natuurlijk ook!

 

Ik loop met mijn mobiele tekentafel rond en maak meerdere tekeningen die het bruidspaar na afloop meteen in ontvangst neemt. Leuk om later - of zelfs direct - in te lijsten en als cadeau te geven! 

 


Live tekenen bij stadhuis bruiloft
Het bruidspaar wordt opgewacht

 

 

 

Review


live tekenaar
De bruid met een portret van zichzelf (fotograaf Gerben en Anneke fotografie)


Live portretjes van jouw bruidsgasten!

Wil jij een blijvende herinnering van de bruiloft aan je gasten meegeven - zoals ik hier deed? Dan is het live laten portretteren van jouw bruidsgasten een leuke optie! Gasten schuiven gezellig bij mij aan. Ik teken in ongeveer tien minuten een koppel na. Een soort van photobooth, maar dan handgetekend. Mijn stijl omschrijft zich als luchtig, speels en realistisch. 

 

Gepersonaliseerd papier

Om de tekening te personaliseren, is er de optie om van tevoren het tekenpapier te drukken met trouwlogo, -datum, en/of namen. Ik hang de tekeningen op aan een lijntje bij mijn tekenbooth, zodat iedereen de illustraties kan zien. Dit zorgt ook voor leuke momenten onderling! Aan het eind van de dag of avond krijgt iedereen zijn portretje mee naar huis. Een mooi aandenken aan de dag en een blijvende herinnering! 


 

 

 

 

 

Review

 

"Hoe leuk is het als je beste vrienden een mooi aandenken krijgen aan hun feest? Schakel hiervoor Femke in. Femke heeft het prachtig gedaan. Zo'n mooi leporello, echt schitterend. En het jubilerende bruidspaar vond het geweldig. Superleuk om hen te geven. Dank Femke!" 

Het uitzicht op Ransdorp
Het uitzicht op Ransdorp

 

 

 

Goed om te weten trouwens:

Ik houd van mensen, ben toegankelijk, en zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Geen stijve bedoening dus!


Illustraties van bruidsfoto's

Ben ik volgeboekt voor het live tekenen? Of kan ik niet op de betreffende datum? Dan is het naderhand laten illustreren van bruidsfoto's ook een goede optie! Lees hier meer over illustraties van bruidsfoto's, deze mensen gingen je al voor.  

Meer weten over live illustreren?

 

Stuur me een berichtje via de mail of onderstaand contactformulier. Laat alvast weten waar en wanneer de bruiloft, het (bedrijfs)feest of (zakelijk) event is. Dan kunnen we eventueel een (video)gesprek inplannen en vertel ik je alles over mijn manier van werken!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.