portret


Je kind met zijn of haar favoriete knuffel, de eerste stapjes, of die fijne gezinsvakantie samen. Mooie herinneringen. Een gouden huwelijk? Afscheid van een collega? Of een vriend die de dertig aantikt? Geef een bijzonder cadeau waar hij of zij al zijn dierbaren op ziet staan. Waar je vast een foto van maakte. Een kleine kans dat je die foto achteraf nog vaak bekeken hebt. Daarom breng ik dat moment uit die foto weer tot leven in een persoonlijke tekening. hoe het werkt?

Het is heel eenvoudig! Stuur mij een of meerdere van je favoriete foto's. Samen bekijken we welke foto het meest geschikt is voor een tekening. Na een aanbetaling, ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt het resultaat persoonlijk van mij op een afgesproken locatie of ik stuur het aangetekend per post. Bekijk hieronder de maten en prijzen.  

 

Analoog of digitaal. Ik teken het allebei. Met ouderwetse kroontjespen of met een Stylus Pen op de iPad. Het is aan jou wat je het meest aanspreekt.


prijzen

Pentekening in inkt: Prijs*
Op A5  230 euro
Op A4   320 euro
Op A3     450 euro
   
Pentekening i.c.m. aquarel Prijs*
Op A5 (21x14,8 cm) 330 euro
Op A4 (21 x 29,7 cm)  390 euro
Op A3 (42 x 29,7 cm)     550 euro
   

* De prijzen zijn exclusief 9% BTW


zij zijn blij!

Zon of sneeuw, je boot ging mee. Binnenkort ga je naar school, maar jij als getekende peuter in de sneeuw geeft mij iedere dag een glimlach. Je bent het."

Wendy


dit vind je vast ook leuk

kraamportret

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Ik maak tekeningen van (pasgeboren) baby's.  

huis of stadsportret

Bijzondere herinneringen aan een bepaalde plek? Met een huis of stadsportret blijft die herinnering levendig.

interieur

Trots op een bepaalde ruimte? Een stoere keuken of hippe huiskamer.De Pen van Fem tekent het voor je.