Huis in opdracht van Rinze de Makelaar
Huis in opdracht van Rinze de Makelaar

  

 

 

 

 

 

De Pen van Fem tekent met plezier huizen en panden. Als cadeau voor mensen die bijvoorbeeld gaan verhuizen. Zo maakte ik onder andere de tekening op de Schotersingel in Haarlem in opdracht van Rinze de Makelaar. En nog veel meer andere huizen natuurlijk

 

"Bedankt voor je fraaie tekening Femke van der Zee !

De verkopers zijn er erg blij mee, het krijgt een mooie plek in hun nieuwe appartement."

 

Rinze de Makelaar

 

Illustratie voor een huwelijksaanzoek
Illustratie voor een huwelijksaanzoek

 

 

 

 

 

De Pen van Fem tekent geheel op maat. Voor een huwelijksaanzoek maakte ik bijvoorbeeld een beeldverslag van het leven van de twee geliefdes Rienke en Gert-Jan. Hiernaast zie je alle tekeningen op posterformaat. 

 

"Het huwelijksaanzoek is mede door jouw fantastische tekeningen helemaal goed gegaan. Ze moest al huilen bij de eerste tekeningen, ruim voor ze door had dat het richting een aanzoek ging. Super geslaagd dus! Nogmaals hartelijk dank voor je werk. Vond het een super leuke samenwerking en het doel is bereikt want ze heeft volmondig ja gezegd."

 

Gert-Jan


Illustratie Studio Ebby
Illustratie Studio Ebby

  

 

Deze tekening  maakte ik in opdracht voor Studio Ebby.Ze gebruikte de tekening voor haar website. De Pen van Fem tekende meerdere interieurs.

 

"Super blij ben ik dat ik contact met Femke heb gezocht om mijn werkkamer te laten tekenen: mijn eigen 'happy place' weerlegd in een prachtige pentekening! Dank je wel!"

Esther Bontrop,

Studio Ebby

 


Drie broertjes in gewassen inkt
Drie broertjes in gewassen inkt

  

 

Honderden of zelfs wel duizenden foto's. Je harde schijf staat er vast vol mee. Af en toe schieten ze weer eens aan je voorbij. Van momenten die je aan het hart gaan. Laat die herinneringen voor altijd bij je zijn en aan je muur prijken. Ik maak van je favoriete foto een persoonlijk kunstwerk(je). Leuk als cadeau of gewoon voor jezelf.

 

"Je tekening staat mooi op de kast!"

 


Op haar 40e verjaardag huurde ze geen fotograaf, maar de Pen van Fem in. Om haar feestje zo feestelijk mogelijk op papier te laten zetten. Wat een feest! Heb jij binnenkort ook een (bedrijfs)feestje? Verjaardag of bruiloft? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! 

 

"Ik ben super blij met deze blijvende herinnering aan een bijzondere avond! Prachtig getekend."

 

Monique Roelfsema


5 jarig jubileum Topvrouw
5 jarig jubileum Topvrouw

  

 

Een verslag van de dag. Dat is wat ik maakte van het 5-jarig jubileum van Topvrouw. Zowel visueel als tekstueel deed ik verslag van deze bijzondere dag. Lees meer.

 

 

"Femke zat haast onzichtbaar te tekenen. Daardoor voelden de gasten zich onbespied en op hun gemak. Knap, zoals je er kunt zijn en toch niet opvalt! En dan de tekeningen zelf. Sfeervol en met oog voor wat er toe doet. Zoveel schetsen in zo'n korte tijd gemaakt. We waren allemaal diep onder de indruk van je ambacht!"

 

Heleen Brinkman, 

coach bij Topvrouw