portret


Je kind met zijn of haar favoriete knuffel, de eerste stapjes, of die fijne gezinsvakantie samen. Mooie herinneringen. Een gouden huwelijk? Afscheid van een collega? Of een vriend die de dertig aantikt? Geef een bijzonder cadeau waar hij of zij al zijn dierbaren op ziet staan. Waar je vast een foto van maakte. Een kleine kans dat je die foto achteraf nog vaak bekeken hebt. Daarom breng ik dat moment uit die foto weer tot leven in een persoonlijke tekening. hoe het werkt?

Het is heel eenvoudig! Stuur mij een of meerdere van je favoriete foto's. Samen bekijken we welke foto het meest geschikt is voor een tekening. Na een aanbetaling van 20% ga ik voor je aan de slag. Prijzen variëren van 100 euro tot 400 euro, excl 9% BTW. Afhankelijk van de grootte en het materiaal. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande button en ik stuur je een prijsopgave.


zij zijn blij!

Femke maakte een portret van onze dochters. Ook al zie je ze op de rug; ze zijn zo treffend en herkenbaar, echt super knap. Een juweeltje in ons huis!

Leontien van Tilburg

Zon of sneeuw, je boot ging mee. Binnenkort ga je naar school, maar jij als getekende peuter in de sneeuw geeft mij iedere dag een glimlach. Je bent het."

Wendy Klein


dit vind je vast ook leuk

kraamportret

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Ik maak tekeningen van (pasgeboren) baby's.  

huis of stadsportret

Bijzondere herinneringen aan een bepaalde plek? Met een huis of stadsportret blijft die herinnering levendig.

interieur

Trots op een bepaalde ruimte? Een stoere keuken of hippe huiskamer.De Pen van Fem tekent het voor je.