Vrolijke muurtekening in babykamer

Persoonlijke muurtekening

Review

"De muurtekening is een echte eye-catcher in de babykamer. Femke heeft heel goed met ons meegedacht en onze initiële ideeën vertaald in een prachtig ontwerp. Wij zijn er superblij mee. Echt een top cadeau voor een babyshower!"

Inge

Een groeimeter met kabouters en een vosje

'Zou je misschien ook een muurtekening met kabouters kunnen maken? En kan je er ook een vosje bij tekenen, want die staat op het geboortekaartje. Een groeimeter lijkt me ook wel leuk trouwens.' Het zijn flarden uit een eerste gesprek dat ik met mijn klant voer over een mogelijke muurtekening in de babykamer. Mijn antwoord: 'Dat kan allemaal!' De Pen van Fem maakt namelijk muurtekeningen geheel op maat.


Muurtekening: van concept tot uniek ontwerp

Voordat ik aan de slag ga, duik ik in het onderwerp kabouters. Wat zijn de kenmerken van een kabouter precies? In wat voor setting kan ik het plaatsen? Wat doen de kabouters op de tekening? Ik maak een eerste ruwe schets die ik met de klant bespreek. Na eventuele feedback ga ik aan de slag op de iPad in Procreate en kom ik tot een uiteindelijk ontwerp. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het ontwerp tot stand komt.

Muurtekening in zwarte contourlijnen

Eenmaal klaar met het definitieve ontwerp maak ik een afspraak om de muurtekening bij de klant te komen plaatsen. Ik plaats de muurtekening in drie uur - afhankelijk van de grootte van de muur natuurlijk. Hoe ik te werk ga? Ik gebruik een projector om de grote lijnen op te zetten. De details teken ik op mijn gevoel. Op de ene plek zet ik een dikke lijn, en de andere een dunne lijn. Het maakt veel verschil voor het eindresultaat. De muurtekeningen van De Pen van Fem zijn allemaal getekend in zwarte contourlijnen.

Wil jij ook zo'n unieke muurtekening?

Wil jij ditzelfde ontwerp ook op je muur? Of heb je liever een ander thema? Bijvoorbeeld de onderwaterwereld, boerderijdieren of heb je iets anders in gedachte? Ik denk graag met je mee! Stuur me even een mailtje en ik neem contact met je op!