Huisportret voor de zakelijke markt

De opening van een nieuw pand, een bedrijf dat een jubileum viert, of een collega die met pensioen gaat. Het zijn zomaar een paar redenen om een mooi portret van een bedrijfspand te laten maken. Bekijk hieronder een selectie van mijn pentekeningen in opdracht. Hier vind je de tekeningen in kleur.

 

De Friese modezaak Rinsma bestaat 135 jaar. Dit jubileum moest natuurlijk gevierd worden, en ook de familie Rinsma werd in het zonnetje gezet. Onder andere door een tekening van het pand te geven, waarin zij al die jaren al zijn gevestigd. Formaat: A2  - Lees meer over deze opdracht.

Voor Rijndelta Makelaars tekende ik het nieuwe gebouwencomplex Little C

Zij lieten de tekening drukken op een flyer als promotiemateriaal.

Een collega die zijn jubileum vierde bij GoodUp, kreeg deze pentekening van zijn baas cadeau. Het gaat om drie gebouwen waar hij in al die jaren heeft gewerkt. Lees hier meer over deze opdracht

Het was vijf jaar geleden dat de eerste bewoners de sleutel van hun huis in het nieuwe woongebied Wilgenrijk ontvingen. Om dit te vieren, kregen zij van de projectontwikkelaar een huisportret cadeau. Lees hier meer over deze opdracht

Na jaren van hard werken, gingen de eigenaren van deze juwelierszaak met pensioen. Zij kregen deze pentekening van hun kinderen cadeau.