huis of stadsportret


Gaat je beste vriend, collega of familielid samenwonen? Verhuizen? Emigreren? Of ben je zelf gewoon verliefd op je woning of de plaats waar je woont? Ik maak graag een tekening van het huis of de omgeving. Ik maakte al veel mensen blij  met een huis of stadsportret. Benieuwd hoe het werkt? hoe het werkt?

Het is heel eenvoudig! Stuur mij een of meerdere van je favoriete foto's. Samen bekijken we welke foto het meest geschikt is voor een tekening. Woon je in Haarlem of omgeving? Dan kan ik de tekening eventueel ook op locatie maken. 

 

Na een aanbetaling van 20% ga ik voor je aan de slag. Prijzen variëren van 100 euro tot 400 euro, excl 9% BTW; afhankelijk van de grootte en het materiaal. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande button en ik stuur je een prijsopgave.

 


zij zijn blij!

"Met pijn in het hart verlaten we ons prachtige herenhuis aan het Spaarne. Maar Femke heeft de ziel van ons huis als geen ander weten vast te leggen."
Linda

“Je zou er je beroep van kunnen maken, zei ik op vakantie. En toen ze dat uiteindelijk is gaan doen hebben we direct de opdracht gegeven om de façade van ons mooie manoir in hartje Frankrijk te tekenen. En dat heeft ze heel treffend gedaan. Dankjewel.”
Willem le Nobel

"Ik zag Femke een dag na onze opening op ons terras zitten. Was overdonderd door haar vertaling van het uitzicht wat mijzelf jaren geleden op het idee bracht om op dat dak te gaan ondernemen."

Dennis de Waart, de Dakkas Haarlem


dit vind je vast ook leuk

interieur

Trots op een bepaalde ruimte? Een stoere keuken of hippe huiskamer.De Pen van Fem tekent het voor je. 

huis of stadsportret

Bijzondere herinneringen aan een bepaalde plek? Met een huis of stadsportret blijft die herinnering levendig.

portret

Of het nu je oma, moeder, kleinkind of beste vriend is. Met een portret blijft het mooie karakter altijd bewaard.