reviews


Lisa
De Pen van Fem zouden wij iedereen aanraden! Echt wauw, wat een prachtig huisportret hebben wij mogen ontvangen. Het is zichtbaar tot in elk detail met veel zorg getekend. Daarnaast mega fijne communicatie waarbij graag met ons werd meegedacht. Kortom, een perfect cadeau om te geven of voor jezelf.
Dankjewel!

Willem le Nobel, eigenaar 

Le Mas d'Haut

 

“Toen Femke bij ons op vakantie was en ik haar continu met een schetsboekje zag lopen was ik erg nieuwsgierig naar de resultaten. Toen ik de tekeningen zag -alleraardigste romantische plaatjes van de torenwinkel, de gîte, de beestenboel en van een kopje koffie met gebak - zei ik nog: “Je zou er je beroep van kunnen maken.” En toen ze dat uiteindelijk is gaan doen hebben we direct de opdracht gegeven om de façade van ons mooie manoir in hartje Frankrijk te tekenen. En dat heeft ze weer heel treffend gedaan. Dankjewel.”

 

Dennis de Waart, eigenaar

De Dakkas Haarlem

"Ik zag Femke een dag na onze opening op ons terras zitten. Was overdonderd door haar vertaling van het uitzicht wat mij zelf jaren geleden op het idee bracht om op dat dak te gaan ondernemen."

Linda, bewoonster huis aan 't Spaarne


"Met pijn in ons hart verlaten we ons prachtige herenhuis aan het Spaarne. Maar Femke heeft de ziel van ons huis als geen ander weten vast te leggen, zodat we het huis nooit vergeten."

 

Heleen Brinkman,

Coach bij Topvrouw.nl


"Topvrouw vierde afgelopen september haar eerste lustrum. Als cadeau voor Margreet van Rixtel, oprichter van Topvrouw, hebben we Femke gevraagd de viering te tekenen. Omdat het een verrassing was, moest de voorbereiding zorgvuldig gepland worden. Femke toonde zich zeer flexibel en kwam met creatieve mogelijkheden. Zoals een ansicht van de dag en een collage. Tijdens de viering zat ze haast onzichtbaar te tekenen. Daardoor voelden de gasten zich onbespied en op hun gemak. Knap, zoals je er kunt zijn en toch niet opvalt! En dan de tekeningen zelf. Sfeervol en met oog voor wat er toe doet. Zoveel schetsen in zo'n korte tijd gemaakt. Vervolgens werk je ze uit en voorziet ze van tekst. Daarmee ontstaat echt een prachtig, authentiek document ter herinnering aan een memorabele gebeurtenis. We waren allemaal diep onder de indruk van je ambacht!"

Gert-Jan,

Huwelijksaanzoek

 

"Het huwelijksaanzoek is mede door jouw fantastische tekeningen helemaal goed gegaan. Ze moest al huilen bij de eerste tekeningen, ruim voor ze door had dat het richting een aanzoek ging. Super geslaagd dus! Nogmaals hartelijk dank voor je werk. Vond het een super leuke samenwerking en het doel is bereikt want ze heeft volmondig ja gezegd."

Wendy Klein


"
Zon of sneeuw, je boot ging mee. Binnenkort ga je naar school, maar jij als getekende peuter in de sneeuw geeft mij iedere dag een glimlach. Je bent het." 

 

Monique Roelfsema,

 

"Ik ben super blij met deze blijvende herinnering aan een bijzondere avond! Prachtig getekend."