Een bijzonder cadeau voor collega's

"Na maanden van thuiswerken, mogen we eindelijk weer wat vaker naar kantoor. Je collega's weer in het 'echt' zien, samen een koffietje drinken en het weekend doornemen. Wat hebben we het gemist! Hoe leuk is het dan om je collega's op een originele manier te verwelkomen. Of zoals HAK dat deed: met het laten maken van dit groepsportret konden de collega's alvast even samenzijn, voordat dat misschien binnenkort weer op kantoor gaat gebeuren. Kijk ze hier eens stuk voor stuk shinen! Iedere collega kreeg een afdruk in een lijstje. Leuk voor straks op kantoor of je immer bestaande thuiswerkplek."

 

Werkwijze

Dit team van mooie mensen stuurde mij hun beste foto op. Op basis van deze foto's is De Pen van Fem aan de slag gegaan. Eerst analoog met een fineliner en aquarel en later is het werk nog wat digitaal bijgewerkt. Mijn stijl omschrijft zich als realistisch, dus geen karikaturen of stripfiguren van je collega's. Natuurlijk is het belangrijk dat alle collega's lijken, daarom is het mogelijk om tussendoor nog een keer aanpassingen te doen.

Andere ideeën

Je kunt de portretten natuurlijk ook gebruiken voor andere doeleinden, denk eens aan:

- Het online voorstellen van je team via illustraties op de bedrijfswebsite.

- Digitaal gebruik als portretfoto: iedereen een zelfde soort zoomfoto of LinkedIn foto.

- Illustraties van je team in een jaarverslag

 

Wil je meer weten? Of heb je andere ideeën? De Pen van Fem denkt graag met je mee. Klik op onderstaande knop en stuur me een mailtje met je vraag of vraag een offerte op. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0