Verslag van de dag

Getekend verslag van een trouwdag
Verslag van de dag · 05. april 2022
Je trouwdag: het is de mooiste dag van je leven. Natuurlijk nodig je een fotograaf uit. Heb je wel eens gedacht om van de foto's illustraties te laten maken? Hoe origineel is dat! De Pen van Fem maakt tekeningen in een speelse stijl met pen en aquarel.

Een heel persoonlijk huwelijkscadeau
Verslag van de dag · 19. september 2021
Wat geef je iemand voor een bruiloft? Het liefst iets origineels natuurlijk. Een envelop, een flesje wijn? Lief bedoeld, maar uiteindelijk beland je cadeau bij de andere envelopjes en weet het bruidspaar straks echt niet meer wie de gulle gever van dat briefje van vijftig was. De zus van de toekomstige bruid Marieke had ook liever iets anders voor ogen en liet een uniek familieportret maken.

Visueel verslag van een trouwdag
Verslag van de dag · 08. oktober 2020
In de wittebroodsweken van een stel waar ik in augustus live op de bruiloft tekende, maakte ik een visueel verslag van hun trouwdag. Zij kregen tien tekeningen van hun familie cadeau.

Een visueel verslag van de dag
Verslag van de dag · 15. januari 2019
Hoe haal jij het beste uit jezelf? Heb je de regie over je eigen loopbaan? Of twijfel je wat je volgende stap moet zijn? De coaches van Topvrouw begeleiden al 5 jaar vrouwelijk talent naar de top. Dit jubileum werd gevierd en ik maakte een visueel verslag van deze dag. Een terugblik.

Een feest om te tekenen!
Verslag van de dag · 10. december 2018
Het was een feest om te tekenen afgelopen weekend. Tijdens het verjaardagsfeestje van de 40-jarige Monique. Na afloop kreeg ze haar feest opgetekend in een vol schetsboek met een impressie van de avond.

Tijd voor Me-Time!
Verslag van de dag · 26. juni 2018
Van het woord me-time had onze Bieschbosch gids Willy nog nooit gehoord. Begrijpelijk. In dit nationale park bevind je je middenin de natuur. 23 drukbezette vrouwen, kenden de term me-time wél en zeiden het afgelopen weekend geen nee tegen een dagje voor onszelf. City Reporter Femke van der Zee bracht deze dag in beeld.