Live tekenen

Portretjes van de bruidsgasten!
Live tekenen · 06. september 2023
Wil jij een origineel cadeautje aan je bruidsgasten meegeven? Laat ze dan door mij live portretteren. Dat deed ik afgelopen week live op een bruiloft in Scheveningen. Een succes!

Live tekenen in stadhuis Rotterdam
Live tekenen · 17. juli 2023
Van aankomst in het stadhuis en de ceremonie, tot de borrel en de bruidsmeisjes. Ik maakte een mooie sfeerimpressie van tien illustraties op een bruiloft in Rotterdam. Lees verder hoe dit eruit ziet.

Als live tekenaar op 35-jarig jubileum
Live tekenen · 13. juli 2023
Live tekenen op boerderij De Stadshoeve in Zunderdorp. Dat deed ik kort geleden op een 35-jarig trouwjubileum. Wat een feestje! De vriendengroep van Cees en Joke koos voor een persoonlijk cadeau: een live tekenaar!

Live tekenen op bruiloft in Vinkeveen
Live tekenen · 28. juni 2023
Live tekenen op een bruiloft. Wat is dat toch leuk! Vorige week deed ik dat bij Hotel Tralala in Vinkeveen. Kleurrijke caravans, een weelderige bloemenzee en een festivaltent. Het leek Alice in Wonderland wel. Een lust voor mijn tekenaarsoog!

Live tekenen op bruiloft
Live tekenen · 31. augustus 2020
Weer een feestje om te tekenen! De Pen van Fem was als live tekenaar uitgenodigd op een bruiloft. Met twee prachtige bruidskinderen om het stel heen, het was een mooi plaatje om vast te leggen.

Een visueel verslag van de dag
Live tekenen · 15. januari 2019
Hoe haal jij het beste uit jezelf? Heb je de regie over je eigen loopbaan? Of twijfel je wat je volgende stap moet zijn? De coaches van Topvrouw begeleiden al 5 jaar vrouwelijk talent naar de top. Dit jubileum werd gevierd en ik maakte een visueel verslag van deze dag. Een terugblik.

Een feest om te tekenen!
Live tekenen · 10. december 2018
Het was een feest om te tekenen afgelopen weekend. Tijdens het verjaardagsfeestje van de 40-jarige Monique. Na afloop kreeg ze haar feest opgetekend in een vol schetsboek met een impressie van de avond.

Tijd voor Me-Time!
Live tekenen · 26. juni 2018
Van het woord me-time had onze Bieschbosch gids Willy nog nooit gehoord. Begrijpelijk. In dit nationale park bevind je je middenin de natuur. 23 drukbezette vrouwen, kenden de term me-time wél en zeiden het afgelopen weekend geen nee tegen een dagje voor onszelf. City Reporter Femke van der Zee bracht deze dag in beeld.