Feestelijke opening: Atelier Haarlem Noord
Workshops · 01. november 2023
Een eigen atelier: iets wat altijd een ver-van-mijn-bed-show leek. Toch zeg ik nu 's ochtends: "ik ga naar mijn atelier!" Wat klinkt dat lekker zeg. Lees meer over de feestelijke opening!

Van fotograaf, videograaf tot live tekenaar
Live tekenen · 10. oktober 2023
Twee fotografen, een videograaf en een live tekenaar: een ding is zeker, dit bruidspaar heeft hun bruiloft goed laten vastleggen. Familie en vrienden nodigden me uit om als cadeau live te komen tekenen op de trouwerij. Een mooie verrassing!

Zomer van 2023
Urban Sketching · 20. september 2023
De zomer is alweer voorbij. Een mooi moment om terug te blikken op de vakantie in Italie. Kijk je mee in mijn schetsboeken?

Portretjes van de bruidsgasten!
Live tekenen · 06. september 2023
Wil jij een origineel cadeautje aan je bruidsgasten meegeven? Laat ze dan door mij live portretteren. Dat deed ik afgelopen week live op een bruiloft in Scheveningen. Een succes!

Live tekenen in stadhuis Rotterdam
Live tekenen · 17. juli 2023
Van aankomst in het stadhuis en de ceremonie, tot de borrel en de bruidsmeisjes. Ik maakte een mooie sfeerimpressie van tien illustraties op een bruiloft in Rotterdam. Lees verder hoe dit eruit ziet.

Als live tekenaar op 35-jarig jubileum
Live tekenen · 13. juli 2023
Live tekenen op boerderij De Stadshoeve in Zunderdorp. Dat deed ik kort geleden op een 35-jarig trouwjubileum. Wat een feestje! De vriendengroep van Cees en Joke koos voor een persoonlijk cadeau: een live tekenaar!

Huisportret/winkelportret van modebedrijf Rinsma
Huisportret · 05. juli 2023
Voor het 135 jarig jubileum van de modewinkel Rinsma, tekende ik het winkelpand in het Friese Gorredijk. Om dit te vieren, kreeg de nieuwe generatie directie, dit 'huisportret' van mijn hand.

Live tekenen op bruiloft in Vinkeveen
Live tekenen · 28. juni 2023
Live tekenen op een bruiloft. Wat is dat toch leuk! Vorige week deed ik dat bij Hotel Tralala in Vinkeveen. Kleurrijke caravans, een weelderige bloemenzee en een festivaltent. Het leek Alice in Wonderland wel. Een lust voor mijn tekenaarsoog!

Haarlem Urban Sketchers: Amsterdamse Poort tekenen
Urban Sketching · 13. april 2023
Toen Haarlem Urban Sketchers een sketchevent plande bij de Amsterdamse Poort, wist ik: dit is mijn kans! En zo streek ik op mijn klapstoeltje, op zaterdagochtend neer op de koudste en winderigste plek, maar wel met, vond ik, het beste uitzicht op de poort. Samen met nog een aantal andere tekenfanaten.

15. december 2022
De Pen van Fem groeit! Ik sluit 2022 dan ook knallend af, want dit was het beste jaar ooit. Hoe fijn is dat! Wat deed ik allemaal dit jaar? Dat lees je in deze blog.

Meer weergeven