12. november 2020
Voor KBO-Brabant en VGZ maakte ik weer een aantal illustraties in de rubriek Gezondheid. Deze keer gaat het over de mantelzorgmakelaar die mantelzorgers ontzorgt.
27. oktober 2020
Wie wil trouwen als in een sprookje, moet eens een bezoekje brengen aan dit prachtige Franse Chateau Camp del Saltre in de Lot. Een romantische trouwlocatie die je niet vaak tegenkomt. Dat ik het verzoek kreeg om een 'huisportret' van dit plaatje te maken, verbaasde me dan ook niks.

08. oktober 2020
In de wittebroodsweken van een stel waar ik in augustus live op de bruiloft tekende, maakte ik een visueel verslag van hun trouwdag. Zij kregen tien tekeningen van hun familie cadeau.
01. oktober 2020
Dat bewegen gezond is weten we allemaal, vooral in deze periode dat we veel thuis zitten. In de rubriek Gezondheid voor KBO-Brabant, maakte ik een aantal illustraties bij dit onderwerp.

29. september 2020
Gezond en gevarieerd eten; en voldoende bewegen. Het zijn de richtlijnen voor een lang en gezond leven. Voor belangenvereniging van senioren (KBO) maakte ik een aantal illustraties bij dit onderwerp.
24. september 2020
Of ik tekenlessen wil geven? Met de gedachte 'Magic happens out of your comfortzone' waagde ik een sprong in het diepe. Nu de herfst zijn intrede doet, kijk ik met plezier terug op drie succesvolle cursussen Urban Sketching die ik afgelopen zomer gaf.

31. augustus 2020
Weer een feestje om te tekenen! De Pen van Fem was als live tekenaar uitgenodigd op een bruiloft. Met twee prachtige bruidskinderen om het stel heen, het was een mooi plaatje om vast te leggen.
18. augustus 2020
Het werd een roadtrip om nooit te vergeten. Toen we rond 23:00 uur een blik op de achterbank wierpen, zagen we drie heerlijk tevreden slapende kinderen. Portugal, we komen eraan! Lees hier het hele verhaal en bekijk de urban sketches van deze heerlijke vakantie.

20. april 2020
Een goede nachtrust is oh zo fijn! Extra fijn om voor KBO-brabant en VGZ een aantal illustraties bij dit onderwerp te maken voor de rubriek Gezondheid.
27. januari 2020
Toen Patricia en haar man anderhalf jaar geleden een kop koffie dronken in bar Wolkers, viel het werk dat ik daar destijds exposeerde bij hun allebei in de smaak. Ze namen een kaartje mee en niet veel later mailden ze me of ik een werk in opdracht wilde maken. Van hun zo geliefde markt in Singapore, Lau Pa Sat, ook wel bekend als de Telok Ayer Market.

Meer weergeven