Portret van een woonbuurt
06. januari 2021
Het was half december precies vijf jaar geleden dat de eerste bewoners het nieuwe woongebied Wilgenrijk betraden. Om dit te vieren, kregen zij van de projectontwikkelaar een huisportret van De Pen van Fem cadeau.
Een huisportret als blijvende herinnering
01. januari 2021
Regelmatig krijg ik het verzoek om een huisportret te maken. Voor een verhuizing, bruiloft, verjaardag, jubileum, of bedenk maar een reden. Ze hebben wel allemaal een ding gemeen: het huis brengt vaak warme gevoelens naar boven en herbergt herinneringen die bewaard moeten blijven. Met een huisportret maak ik die herinneringen blijvend en tastbaar. Net zoals met deze landelijke woning.

12. november 2020
Voor KBO-Brabant en VGZ maakte ik weer een aantal illustraties in de rubriek Gezondheid. Deze keer gaat het over de mantelzorgmakelaar die mantelzorgers ontzorgt.
27. oktober 2020
Wie wil trouwen als in een sprookje, moet eens een bezoekje brengen aan dit prachtige Franse Chateau Camp del Saltre in de Lot. Een romantische trouwlocatie die je niet vaak tegenkomt. Dat ik het verzoek kreeg om een 'huisportret' van dit plaatje te maken, verbaasde me dan ook niks.

08. oktober 2020
In de wittebroodsweken van een stel waar ik in augustus live op de bruiloft tekende, maakte ik een visueel verslag van hun trouwdag. Zij kregen tien tekeningen van hun familie cadeau.
01. oktober 2020
Dat bewegen gezond is weten we allemaal, vooral in deze periode dat we veel thuis zitten. In de rubriek Gezondheid voor KBO-Brabant, maakte ik een aantal illustraties bij dit onderwerp.

29. september 2020
Gezond en gevarieerd eten; en voldoende bewegen. Het zijn de richtlijnen voor een lang en gezond leven. Voor belangenvereniging van senioren (KBO) maakte ik een aantal illustraties bij dit onderwerp.
24. september 2020
Of ik tekenlessen wil geven? Met de gedachte 'Magic happens out of your comfortzone' waagde ik een sprong in het diepe. Nu de herfst zijn intrede doet, kijk ik met plezier terug op drie succesvolle cursussen Urban Sketching die ik afgelopen zomer gaf.

31. augustus 2020
Weer een feestje om te tekenen! De Pen van Fem was als live tekenaar uitgenodigd op een bruiloft. Met twee prachtige bruidskinderen om het stel heen, het was een mooi plaatje om vast te leggen.
18. augustus 2020
Het werd een roadtrip om nooit te vergeten. Toen we rond 23:00 uur een blik op de achterbank wierpen, zagen we drie heerlijk tevreden slapende kinderen. Portugal, we komen eraan! Lees hier het hele verhaal en bekijk de urban sketches van deze heerlijke vakantie.

Meer weergeven