31. augustus 2020
Weer een feestje om te tekenen! De Pen van Fem was als live tekenaar uitgenodigd op een bruiloft. Met twee prachtige bruidskinderen om het stel heen, het was een mooi plaatje om vast te leggen.

18. augustus 2020
Het werd een roadtrip om nooit te vergeten. Toen we rond 23:00 uur een blik op de achterbank wierpen, zagen we drie heerlijk tevreden slapende kinderen. Portugal, we komen eraan! Lees hier het hele verhaal en bekijk de urban sketches van deze heerlijke vakantie.

20. april 2020
Een oud studiegenoot van mij herschrijft een artikel over slapeloosheid. Of ik daar een aantal illustraties bij wilde maken. Super leuk!

27. januari 2020
Toen Patricia en haar man anderhalf jaar geleden een kop koffie dronken in bar Wolkers, viel het werk dat ik daar destijds exposeerde bij hun allebei in de smaak. Ze namen een kaartje mee en niet veel later mailden ze me of ik een werk in opdracht wilde maken. Van hun zo geliefde markt in Singapore, Lau Pa Sat, ook wel bekend als de Telok Ayer Market.

12. april 2019
In Haarlem poppen steeds meer leuke tentjes op. Al een hele tijd op mijn lijstje stond het Kweekcafe! Let's draw this...

15. januari 2019
Hoe haal jij het beste uit jezelf? Heb je de regie over je eigen loopbaan? Of twijfel je wat je volgende stap moet zijn? De coaches van Topvrouw begeleiden al 5 jaar vrouwelijk talent naar de top. Dit jubileum werd gevierd en ik maakte een visueel verslag van deze dag. Een terugblik.

08. januari 2019
De kerstvakantie is nog maar net voorbij en de zomer staat alweer voor de deur. Als je de reclames van de vakantiediscounters moet geloven tenminste. Weet jij al waar je gaat pootjebaden deze zomer? Ik deel hier twee van onze absolute toppers! Met een inkijkje in mijn geïllustreerde reisdagboeken. Ik neem je mee naar... Spanje en Frankrijk.

30. december 2018
Soms blik je terug op een jaar zoals ieder ander jaar. Met hier en daar wat hoogte- en dieptepuntjes. De afgelopen jaren keek ik meestal terug op weer een jaar dat ik op kantoor had versleten. Met weinig ruimte voor eigen creativiteit. In het keurslijf zeg maar. In 2018 ging het anders.

10. december 2018
Het was een feest om te tekenen afgelopen weekend. Tijdens het verjaardagsfeestje van de 40-jarige Monique. Na afloop kreeg ze haar feest opgetekend in een vol schetsboek met een impressie van de avond.

06. december 2018
Het zijn besloten paradijsjes, de 22 hofjes die Haarlem telt. Misschien net iets teveel om in mijn eentje in een hele zomer te tekenen. Maar samen met tien andere kunstenaars kwamen we wel heel ver. Vanaf 7 december t/m 4 januari exposeer ik samen met enkele andere kunstenaars in de Kloostergangen van het stadhuis in Haarlem.

Meer weergeven