· 

Een fotograaf, videograaf en live tekenaar


Twee fotografen, een videograaf en een live tekenaar: een ding is zeker, dit bruidspaar heeft hun bruiloft goed laten vastleggen. Familie en vrienden nodigden me uit om als cadeau live te komen tekenen op de trouwerij in Ridderkerk. Een mooie verrassing dus, die goed werd ontvangen! 

Zo tekende ik de aankomst van het bruidspaar, de uitgebreide fotoshoot, en de ceremonie met muziek van een harpiste, prachtig! Na drieënhalf uur en negen tekeningen verder, vertrok ik weer richting Haarlem. Ik ontving later onderstaande review en reactie van het bruidspaar. Wat een dankbaar en persoonlijk werk is het live tekenen op een bruiloft!  

Reactie en review

live tekenaar
De bruid met een portret van zichzelf


Foto credits: Dianne Fotografie

Ook live tekenen op jouw bruiloft, event of feest?

Tekeningen van de dag: dat is weer eens iets anders dan foto’s! Heb jij binnenkort ook een bruiloft, (bedrijfs)feest of (zakelijk) event? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! Na afloop ontvang je direct de tekeningen.  


Reactie schrijven

Commentaren: 0