· 

Als live tekenaar op 35-jarig jubileum

Live tekenen op boerderij De Stadshoeve in Zunderdorp. Dat deed ik kort geleden op een 35-jarig trouwjubileum. Wat een feestje! Al je familie, vrienden en geliefden bij elkaar: dat is toch het grootste en mooiste cadeau! Maar wat als je dan toch wat wil geven? De vriendengroep van dit echtpaar koos voor een persoonlijk cadeau: een live tekenaar! 

Het uitzicht op Ransdorp
Het uitzicht op Ransdorp

 

 

 

 

 

Review

 

"Hoe leuk is het als je beste vrienden een mooi aandenken krijgen aan hun feest? Schakel hiervoor Femke in. Femke heeft het prachtig gedaan. Zo'n mooi leporello, echt schitterend. En het jubilerende bruidspaar vond het geweldig. Superleuk om hen te geven. Dank Femke!" 


Snelle impressies in pen en aquarel

 En zo maakte ik in mijn zelfgemaakte leporello (een tot panorama uitklapbaar schetsboek), meerdere snelle impressies in pen en aquarel. Ik teken het uitzicht op Ransdorp in de verte, wel snel, want in mijn linker ooghoek zie ik een leuke groep borrelende gasten staan die zeker niet mogen ontbreken.

live tekenen van borrelende gasten op jubileum
De borrelende gasten

 Rond 17:00 uur werden de koeien naar binnengehaald om gemolken te worden. Ik moest snel doortekenen want op de achtergrond hoorde ik de eerste speeches al voorbij komen.


Terwijl de gasten inmiddels aan een lange tafel zitten, start ik met de laatste tekening. Tussen de geamuseerde vrienden en familie, pizzapunten en af en toe een speech, scharrelen de kippen vrolijk rond in het stro. Even gaat het licht uit. Een onweersbui breekt vlak boven Zunderdorp los. Dat is het leuke van live tekenen, rekening houden met alle elementen!   

Review


Live tekenen op jouw bruiloft, jubileum of event?

Tekeningen van de dag: dat is weer eens iets anders dan foto’s! Heb jij binnenkort ook een (bedrijfs)feestje? Verjaardag of bruiloft? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! Na afloop ontvang je direct de tekeningen. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0