· 

Getekend verslag van een trouwdag

 

Je trouwdag: het is de mooiste dag van je leven. De liefde vieren met iedereen die je lief is. Natuurlijk nodig je een fotograaf uit om de ceremonie en het feest(je) vast te leggen. Onmisbaar. Als live tekenen niet lukt op de beschikbare datum, dan kun je altijd nog tekeningen op basis van foto's cadeau geven.

 

Ik maak tekeningen in een speelse stijl met pen en aquarel. De tekeningen zijn gemaakt op A4. Je kunt een op maat gemaakte cadeaubon laten maken, zodat je het bruidspaar van tevoren al iets kunt geven.

 

 

groepsportretten

Cadeaubon op maat

Wil je illustraties van de grote dag cadeau geven? Dat kan! Ik maak een op maat gemaakte cadeaubon met een tekening van het bruidspaar. Kies het aantal illustraties, en stuur mij een persoonlijke tekst voor het bruidspaar, dat ik op de bon zet. Je ontvangt de bon digitaal, zodat je deze kan uitprinten op de manier zoals jij wilt.

Let op: ik maak alleen tekeningen die met de trouwdag te maken hebben!