· 

Een heel persoonlijk huwelijkscadeau

Wat geef je iemand voor een bruiloft? Het liefst iets origineels natuurlijk. Een envelop, een flesje wijn? Lief bedoeld, maar uiteindelijk beland je cadeau bij de andere envelopjes en weet het bruidspaar straks echt niet meer wie de gulle gever van dat briefje van vijftig was. De zus van de toekomstige bruid Marieke had ook liever iets anders voor ogen. Zij belandde op mijn blog en raakte enthousiast over het verslag van de dag dat ik vorig jaar voor een ander bruidspaar maakte.  

 

Niet veel later stuurde ze me foto's van onder andere de trouwlocatie, het bruidsboeket en natuurlijk de bruid in haar prachtige jurk. Nog voordat Ralph en Marieke trouwden, maakte ik zes tekeningen met pen en aquarel en liet ik een print van het geheel maken op giclee papier. Het werd een prachtig huwelijkscadeau.

 

Wie had daar dus waarschijnlijk het meest persoonlijke huwelijkscadeau van de dag? Juist, de zus van de bruid!

 

*Ik deel dit met toestemming van de opdrachtgever.

 

Een tekening als persoonlijk huwelijkscadeau
Een tekening als persoonlijk huwelijkscadeau

Wil je ook een persoonlijk huwelijkscadeau geven?

Reactie schrijven

Commentaren: 0