· 

Een feest om te tekenen!

Wat was het een feestje om te mogen tekenen afgelopen weekend in Overveen! Uitgenodigd was ik als live tekenaar. Of ik visueel verslag wilde doen van Monique's 40-jarige verjaardagsfeestje. Natuurlijk wilde ik dat! Ik tekende een uur lang alles wat ik zag in haar feestelijk versierde huis. Het entrée, de flessen champagne, de hapjes, de slingers, de gasten en niet te vergeten het huiskamerconcert van Pyn. Ik tekende in een uur het hele leporello boekje vol. En blij dat de jarige was met deze mooie herinnering aan de avond.

 

Heb jij ook een feest om te tekenen?

Tekeningen van de avond: dat is weer eens iets anders dan foto’s! Heb jij binnenkort ook een (bedrijfs)feestje? Verjaardag of bruiloft? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! Na afloop ontvang je direct de tekeningen. Mail me op info@femkevanderzee.nl voor meer info!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0